Tuesday Jul 06, 2010

Worlds Press Release in Czech

Freecaster.tv dnes zahajuje prodej přístupových kódů pro ŽIVÉ sledování UCI Mountain Bike World Championship. Mistrovství světa horských kol, které se letos koná v Kanadě je největší událostí v kalendáři MTB, kde jezdci soutěží o prestižní Rainbow Stripes Jersey a všechnu slávu, bohatství a prestiž, které přináší.

V legendárním parku Mont Sainte Anne  se budou konat od pátku 3.září až do neděle 5.září 2010 ty nejatraktivnější závody ve sjezdu, 4X a Cross Country. Ke snímání bude použito 20 televizních kamer, což je třikrát více než je v současné době k vidění na klasických závodech.

Sjezd bude natáčet 14 kamer, které vůbec poprvé zaznamenají celý průběh.

Mezitím bude 11 kamer snímat závod 4X a zachytí každý úhel od začátku až do konce závodu.  Mistrovství světa zůstává jediným závodem v kalendáři UCI MTB , který mohou diváci sledovat  možné sledovat v rámci předplacené „pay per view“  služby.

Diváci budou odměněni nejen vyšší kvalitou tv přenosu, ale budou mít také možnost zajistit si již v předstihu přístupové kódy pro sledování přes internet.

Cenová nabídka je následující.


* 9,99 EUR        platí od 1. července do 31. srpna 2010

* 14,99 EUR.     Platí od 1. září 2010

Každý zakoupený kód garantuje přístup ke sledování všech závodů letošního Mistrovství světa. Tato akce bude vysílána jen živě a pouze v rámci Freecaster.tv,  proto nečekejte na zvýšení cen a rezervujte si přední řady sedadel s námi!  Pouze  diváci v Kanadě jako hostitelské zemi budou mít možnost sledovat tyto závody zdarma.  

Přehled startovních časů jednotlivých závodů:  


• 4X              21:00 EDT     (03:00 SEČ)             pátek 3.září

• XC              11:00 EDT     (17:00 SEČ)             sobota 4.září

• DHI               13:00 EDT      (19:00 SEČ)             neděle 5.září

(EDT je místní čas v Mont Sainte Anne).

Freecaster.tv s laskavým svolením členů IMTTO a reklamních partnerů i nadále nabízí možnost sledovat závody Světového poháru MTB zcela zdarma!   A právě zakoupením přístupových kódů pro sledování Mistrovství světa podpoříte bezplatné sledování závodů Světového poháru.

Otestujte si  prosím dopředu na stránce http://freecaster.tv/live/mtb  zda je váš počítač kompatibilní s naší technologií  pro ŽIVÝ streaming závodů z letošního Mistrovství světa.

Channels: Mountain Bike

Please log in in to post a comment.

    Related Content